De NVvK zoekt een HOOFDredacteur voor het Sistrum. Meer weten? Klik HIER!

November 2022

Belangrijke wijzigingen

Nestmelding:

Het doen van een nestaanmelding is altijd al verplicht geweest, binnen tien dagen na de geboorte van de kittens. Dit kan zoals gebruikelijk via het formulier op de website. Nieuw is dat bij deze nestmelding alle papieren van de ouderdieren (stambomen, titelcertificaten, gezondheidstesten) al moeten worden meegestuurd. Dit geeft het stamboeksecretariaat meer tijd om ze te verwerken, en zorgt er dus voor dat ontbrekende papieren of fouten eerder worden opgemerkt. Allemaal met als doel om de stambomen zo vroeg mogelijk bij de fokker te krijgen.

Heb je je nestmelding al gedaan via de oude website? Vul dan gewoon het formulier voor de aanvraag van je stambomen aan, en mail daarna de bijlagen even naar nestmelding@kattevrienden.nl

Betalingen:

Onze nieuwe website is aangesloten op Mollie. Dit betekent dat de stambomen voortaan direct na het invullen van het formulier betaald moeten worden. Dit is het principe van een webshop, het betalen op deze manier is veilig en een groot voordeel is dat de medewerkers van het stamboek niet meer hoeven uit te zoeken welke betaling bij welke aanvraag hoort. Een hoop gebruiksgemak dus! Ook alle andere services waar een betaling bij hoort zijn hierop nu aangesloten.

Vermelding op de website:

Wij hebben op onze nieuwe website per ras ook een informatieve pagina gemaakt zodat mensen die op zoek zijn naar een kat hier informatie over kunnen vinden. Op die pagina kunnen ook fokkers van de NVvK vermeld worden met hun cattery, en eventuele nesten die beschikbaar zijn. Een aantal fokkers hebben zich hiervoor al aangemeld, maar een heleboel ook nog niet. Meld je hiervoor aan via een mailtje aan de voorzitter.

Veranderde mailadressen:

Een aantal oude vertrouwde mailadressen gaat verdwijnen en wordt vervangen door een nieuw mailadres. Hieronder staan de wijzigingen:

Was: Wordt:
secretaris@kattevrienden.nl
leden@kattevrienden.nl
inschrijfbureau@kattevrienden.nl
shows@kattevrienden.nl

 

info@kattevrienden.nl

redactie@kattevrienden.nl voorzitter@kattevrienden.nl
kampioensregistratie@kattevrienden.nl titelsnvvk@gmail.com
klachten@kattevrienden.nl klachtennvvk@gmail.com