Showinformatie

Beste leden en vrienden van de NVvK,

 

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 21 april 2020 , waarin de Minister-President ons informeerde over de voortgang van de coronamaatregelen, brengen wij u graag op de hoogte van het volgende.

 

Tijdens de persconferentie is aangekondigd dat alle evenementen tot 1 september 2020 in elk geval niet doorgaan. Dit brengt voor de vereniging veel onzekerheid met zich mee over het doorgaan van onze show van 6 september 2020. Naar alle waarschijnlijkheid zal immers pas kort vóór 1 september duidelijk worden of deze maatregel ook ná 1 september nog van kracht blijft. Potentieel zal de vereniging veel energie, werk en geld steken in een show die dan alsnog last-minute niet door kan gaan. Bovendien is het maar de vraag in hoeverre exposanten al het risico willen nemen zich nu in te schrijven, gelet op deze onzekerheid.

 

Uit voorzorg heeft het bestuur er daarom voor gekozen om deze show niet door te laten gaan. Wij hopen op een ieders begrip en verwelkomen u graag in 2021 weer op een show van de NVvK!

 

Voor nu: zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

 

Vriendelijke groet,

Bestuur NVVK