N.V.v.K. Nieuws

20 December 2020

 

Beste lezer, de vereniging is vanwege de feestdagen met vakantie tot en met zondag 3 januari.
Tot die tijd zijn wij niet bereikbaar.
 
Voor dringende spoedgevallen die niet tot dan kunnen wachten kunt u via WhatsApp contact opnemen met de secretaris op telefoonnummer 06-82630589.
 
Wij wensen u gezonde en vrolijke feestdagen toe.
 
Met vriendelijke groet,
bestuur NVvK

 

10 Juni 2020

 

Beste leden van de NVvK,

 

Op 5 juni 2020 heeft in Eemnes de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de NVvK plaatsgevonden. Hier zijn de volgende besluiten genomen:

Stamboekreglement:
Per 1 juli 2020 zal het herziene stamboekreglement in werking treden. Dit wordt zo spoedig mogelijk op de website gepubliceerd, maar kunt u ook nalezen in het eerste Sistrum van 2020.

Huishoudelijk reglement:
Per 1 juli 2020 zal het herziene huishoudelijk reglement in werking treden. Dit wordt zo spoedig mogelijk op de website gepubliceerd, maar kunt u ook nalezen in het eerste Sistrum van 2020.

Het Sistrum
Per 1 januari 2021 zal nog maar twee keer per jaar een papieren Sistrum uitkomen. De overige twee bladen worden vervangen voor digitale nieuwsbrieven. Twijfelt u of de vereniging een correct en werkend mailadres van u heeft? Neem dan even contact op met de ledenadministratie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tarieven 2021
Per 1 januari 2021 wijzigen een aantal tarieven. Deze zullen zo spoedig mogelijk op de website worden gepubliceerd. U kunt deze teruglezen in het eerste Sistrum van 2020.

Bestuur
J
aap van Efferen is verkozen in de functie van penningmeester. Hij is bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Marion Smit is verkozen in de functie van bestuurslid algemeen. Zij is bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het concept-verslag van de ALV zal worden gepubliceerd in het Sistrum, editie 2 van 2020.

 

23 April 2020

 

Beste leden van de NVvK,

 

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 21 a, waarin de Minister-President ons informeerde over de voortgang van de coronamaatregelen, brengen wij u graag op de hoogte van het volgende.

 

Show 6 september 2020
Tijdens de persconferentie is aangekondigd dat alle evenementen tot 1 september 2020 in elk geval niet doorgaan. Dit brengt voor de vereniging veel onzekerheid met zich mee over het doorgaan van onze show van 6 september 2020. Naar alle waarschijnlijkheid zal immers pas kort vóór 1 september duidelijk worden of deze maatregel ook ná 1 september nog van kracht blijft. Potentieel zal de vereniging veel energie, werk en geld steken in een show die dan alsnog last-minute niet door kan gaan. Bovendien is het maar de vraag in hoeverre exposanten al het risico willen nemen zich nu in te schrijven, gelet op deze onzekerheid.

Uit voorzorg heeft het bestuur er daarom voor gekozen om deze show niet door te laten gaan. Wij verwelkomen u graag in 2021 weer op een show van de NVvK!

 

ALV 4 juni 2020
Op dit moment is het algehele verbod op samenkomsten van groepen nog altijd van kracht. Dit geldt ook voor het gesloten blijven van de horeca. Dit blijft in elk geval zo tot en met 19 mei. Naar verwachting zal ongeveer een week voor die datum een besluit genomen worden over het voortzetten dan wel het versoepelen van deze maatregelen.

Onze ALV staat gepland voor donderdagavond 4 juni 2020. Het bestuur heeft besloten deze datum vooralsnog te laten staan, in de hoop dat deze alsnog door kan gaan. Mocht half mei blijken dat de ALV toch niet door kan gaan, omdat ofwel het verbod op samenkomsten, ofwel de sluiting van de horeca, langer gaat duren, dan zullen wij deze verplaatsen naar een later moment.

Uiteraard volgt het bestuur de ontwikkelingen op de voet en wij zullen de leden op de hoogte brengen van ontwikkelingen.

 

Voor nu: zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

 

Vriendelijke groet,

Bestuur NVvK